Wednesday, April 6, 2011

Simulation ( Day 1 )

Boring!!!!!


Simulation tu ape?? alaa dia macam satu dokumen syarikat yang lom di record kan,lom di classified and lom sume2 la...so tugas kami sebagai pelajar diploma in accountancy ni kena la me-record segala transaction yg diberi...bunyi mcm menarik tak??
MEMANG TAK LA!!!

Dah la kena wat dalam mase 10 jam and ade markah plak tu...pergghh memang kena wat betol2...menyirap tahu tak...baru sekarang sedar betapa indah nye jadi budak MASSCOM tu...oppss...hehehe...



Aktiviti sepanjang simulation hari ni..dengar sir membebel..main message...dengar lagu...on9...makan...snap picxa and copy jawapan orang...haha...oopss...
*Sir Jismi tak bace blog kan :-/




p/s : hari ni baru wat 4 jam..from 9 am until 1 pm....it will be continue tomorrow...hopefully i can finished it all by tomorrow.. =)

2 comment:

Iszuan said...

woot..woot. akaun best x? hahaha mne lah thu nti aku further acc ke lps ni. hehe

Ayien Ocaca said...

ISZUAN : account?? actualy account ok la..tpi jgn main2...sem 1 memang same dengan spm cuma in uitm learning in english...so untuk sape yg ade basic mmg senang....