Thursday, October 20, 2011

Ehhh bila orang TERENCAT dah komen status FB ko....




Ok to be honest, actually aku copy je ayat ni daripada blog NurulBaldiah Lai ....Antara blogger yang femes tu...aku suke bace ayat-ayat die...cume beza nye, aku translate kan ayat die in Malay...

Kalau korang bace status aku tu, korang ade rasa macam aku ni nak jadi Selena Gomez ke??
Ntah tak faham aku...


Kalau korang rajin, pe kate korang layan komen-komen ni nak?? haaa terserlah la mulut jahat aku...mau???







Semalam aku face mamat Kelantan yang inbox aku message lucah, hari ni orang terencat yang kurang kasih sayang...

Terang-terang la aku cakap "TAK BERMAKNA YANG KO KENAL AKU" kan?? memang ko tak kenal diri aku, abih yang ko nak judge aku suke-suke hati tu apsal...
Ko yang cakap aku hot, pastu nak cakap aku puja Kristian pulak...aishh...
Oooo tak boleh ea kalau nak minat artis non-muslim??
Ehh artis Muslim zaman sekarang pon hanyut ntah ke mane wey...actually aku bukan peminat Selena Gomez pon...


Agak-agak kan Kak Nurul kena hentam camni tak ??

Ishh kalau ikut hati nak je aku hasut sume orang supaya hentam mamat TERENCAT ni...
Nasib baik la ko terencat kan, tak baik aku aniaya ko...




Maap saya menulis dalam keadaan marah and kompius....ade gak orang macam ni kan? hehe...maap la aku tak femes and aku ta bise kena hentam camni....so bile kena, aku sembur la balik....hehe...so sape yang ade pengalaman camni, meh ajar aku cmne nak urus kan spesis GILA camni...ea???
And aku tahu ade orang judge aku macam budak-budak sebab gaduh dengan BUDAK KECIK kan...

28 comment:

tyra uyura said...

fuhh .. org camni pun ade kan . :)

awk, jum join contest tyra buat . tyra da buat sticky post . :D

dHila said...

orang macam ni macam tak layak sign up fb la ..

Wisha said...

jgn layan sngtlah mamat yg cam nih, biar je dye terencat kat situ, dye yg terencat bknnya kita..
:D

wp said...

omaigat dearrr...^^ yg g layan sampai bnyak2 tu npe..ades

miszfazierra said...

ishh ade jugak orang cmni . malukan diri sendiri jek

Azyan said...

fuhh,chill akak :)

Syieda_Joy™ said...

blajar tinggi tapi.......

Amirah Ali Hairuddin said...

i xpena kena tapi kalau kene nnty maybe kene sembur mcm tu jugak la kot. so conclusion, jauhi la org2 terencat mcm tu :)

Pretty Weird said...

biasa la tu.. perempuan kan kuat ngan emo dia. :) btw, tq for wishing me happy birthday :)

onie said...

haha! ye ye je laki tu :P

huDajAMAluDdiN said...

hamboi . hikhik

NuReLLe said...

first thing that i'd kalau this happened to me..block je lelaki tu..xde mse nak lyn org cm tu..gugugu

Phat said...

mcm2 org ada skrang ni yien...x yah layan je kalo bleh...x de sivik nye org

adni sallam said...

sabar je la..........macam2 org atas dunia nie..:-)

PeJuAnG CinTa said...

i like komen phat tu.. hahah
btw .. mmg dah hot dah ayien ni... mcg gomez2 tu hahah

chegu abbas said...

buat x tau ja....jelous gamak nye dia tu

~♥dieyba_baby♥~ said...

xpyh lyn la yien.. jantan tu jeles la ngn ayien.. klw jantan mcm tu.. bg maki je.. hehehe.. sbr ey dear :)

Balqis Shafikah said...

die ni gelabah sgt ayien..tu psl ckp gituh.mcm2 la :))

Chaza said...

tak payah nak layan sangat orang macam nie.buat kusut kepala je.haha..

btw selamat berkenalan.=)

Bro M.7. said...

wah, langsi sungguh lelaki itu..saya sangat suka, teringin rasanya nak main QALAM dengan dia.. :p

WaWa ★ said...

haissshhh, yang laki tu nak emo pesal ? adehhh, jeles kot dia tu . wawa pun kadang kadang selalu kene macam ni . #mamat kelantan msg lucah . eeeuuuuwww . geli boolehhh .

kusyi said...

hahah..entah hape2 lelaki tu.. adoi.. dia nak feymez jugak tu kak ayien.. ahah..

Aleen Sepet :) said...

perhhh , mcm lais* lah mamat tu . kalau leen pun leen berangin jee . hurm , saba k kaka :)

Amirul Hafizin said...

sabar2...

Ujang9897 said...

semoga dia insaf =)

Bigdaddyz said...

org cantik2 ni mmg ramai yg teruja sangat...sabar je la...

Ezzattie said...

rasa macam nak kena penyepak je budak tuh! tahpape.ngarut je. memang dasar org terencat! haha

Nurulbadiah Lai said...

senang cite..org yang tak de tamadun mmg akan cakap cmtu..so no worries k dear..

:)