Saturday, January 21, 2012

Random things

KASUT

Last Wednesday (18/01/2012), budak-budak Tourism ade wat event tau...agak menarik walaupon hanya satu hari....dorang pakai something like costume....cute kan??

Ehh bukan tu yang aku nak cite....saje nak kecoh yang aku beli kasut baruuuu....and its GREEN...
Ni first time ever aku beli barang kat UiTM... what I mean is baju or kasut or bag etc
HEHE....



Sape yang tak tertarik dengan lambakan warna sebegini?? cumil je aku tengok die display kat meja tu....aishhh iman tak kuat kan??

My choice???



Adik aku, si pengkritik yang terhebat cakap kasut ni bukan trend la bagai....but who care?
Aku beli sebab aku suka, warna die cantik...and paling penting MURAH....aku bukan sangap sangat nak ikut trend ni :)

P/S : Kasut ni sedikit besar sebenar nye...and aku nak beli lagi satu kasut which is yang warna oren tu...tapi....sold out la.....


VOUCHER BUKU 1 MALAYSIA




RM 50 X 4 keping = RM200
Tolong la, nak wat ape dengan RM200 semata-mata untuk beli "buku"....ini hanya menguntung kan kedai buku je....tolong la....aku nak cash !!! :)

Aku tak perlu beratur panas-panas and lama pon untuk nak dapat kan benda alah ni...sekian terima kasih :)




ACCOUNT TWITTER



Yup im 20 and baru ade Twitter....and im proud...HAHA....
Masih belajar camne nak guna...
Nak follow?? tekan SINI ......
Aku sangat menghargai sesiapa yang SUDI follow....peace yaw...



.

6 comment:

AmirahSM said...

hehhe..leh follow twitter sy AmirahSM =)

HUDAJMAL said...

cantik la kasut tuu,
btw , huda pun baru tahun buat twitter. haha

Ika said...

colourful! :D

mizmarmalade said...

Wah, meriahnye tgk kasut-kasut tuu.. colourful... heee! Jum follow twitter kiter jugak (mizmarmalade_90) hehehe! :)

Amirah Fisra said...

xda twitter pulakk -.-'

Dianaa said...

Wahh! Macam best je. Kalau diana ada time tu, confirm duit abis. Hihi