Sunday, October 14, 2012

Oreo Crepe Cake : Cumil and sedap



Actually, aku kenal crepe cake ni from one of my friends, Aqilah ...dia ni suka try benda baru, and found this cake through Instagram....

Apa beza crepe kek dengan kek-kek yang lain ?
Urmm to be exact, aku pon tak seberapa nak sure..kalau nak confirmation answer, better gi tanya kat pastry expert...
Tapi based ape yang aku tengok and rasa, texture kek ni lain sikit..kalau tengok kat dalam gambar ni, perasan tak kek ni banyak layer ( berlapis-lapis) , and ada rasa cheese sikit ! Seriously sedap !

So Malacaan, lets try this cake ! Aku jumpa kedai kek ni dekat Dataran Pahlawan...sebelah dengan Chatime!
Lets grab it at RM 8.90 !! Cumil and sedap !


2 comment:

Amanina said...

mesti sedap kan kek ni? hehe. kena cari ni. haha

NureyQa Kmz said...

sebelah chatime ? yang mana eak ? nak tryyy .