Friday, June 24, 2011

Great Pressure???

Bila yang salah mula rasa salah, and cuba nak cover line, dorang akan wat ape je....termasuk menyebarkan cite yang tak tentu betol..wat ape je walaupun terpaksa melibatkan kan maruah orang lain...







Ntah la....maybe die rasa takut bila aku post note kat fb tu....yela, kantoi sape diri die yang sebenar....tapi relex la...we do talk about others, same as you...plus cube tengok wall masing-masing, ko pon same mengata orang....DID YOU THINK ABOUT IT?? Cube belek wall ko, ade tak ko  maki hamun and warning anybody?? YES YOU ARE!! 

Hey hello babe, aku tak de niat nak break any relationship, sebab aku tak HAMAK and tak BERMINAT cikit pon dengan ko!! Nak kata aku JELEZ?? Motif??? 


Pikir before cakap...I do have proves ( prove with S ) to talk the truth about you...who you really are...tak caye?? Nak aku tunjuk?? Of course I can...but you?? Did you have any?? You’re the one who have a very big and shit mouth, did people gonna trust wat are you going to said about?? Terpulang.....



Ok...Aku dengan penuh rasa rendah diri and dukacita nye dengan sikap ko,  nak mintak maap kalau aku terkantoi kan ko....Mintak maap kalau aku terbagitahu orang sape diri ko yang sebenar...Im sorry and I mean it...Babe, you laugh at me?? But people laugh at you..why?? cause we do know who you are...




For more clear vision, click je yang tulisan pink atas tu k....




Think!!!!

6 comment:

nazira said...

Sabar je la.. xyah presure2.. hidup harus dinikmati dengan kegembiraan je..he3..

Ayien Ocaca said...

NAZIRA : im trying to be chill....tenz babe :)

tykaa Malik said...

boy selalu macam tu kann . never get enough with what they have and always be a liar *Sigh*

Ayien Ocaca said...

TYKAA : agree :(

misz farahniza said...

huhu..
sweet talker..
tak suke..!!!

Ayien Ocaca said...

FARAHNIZA :: yup...adat la laki :)