Thursday, August 11, 2011

Berbuka Puasa Bersama Classmate-DIA3C




Ok pandai tak Meera pancing aku tok kuar?? Actually since Monday nyte lagi aku tak sihat tau, sakit perut yang teramat sangat and muntah-muntah...sampai aku kena kuarantin la kat rumah...tapi bila dapat message dari Meera, terus sihat...hahaha...kalau bab merayau, jangan ade sape-sape yang pelik dengan aku k :)


Kol6.20 dari plaza tol Simpang Empat, Melaka menuju ke Seremban...vrooommm Meera yang lead !!!




 Destinasi kami....





KETIBAAN....kitorang sampai cini around 7 p.m kot...tak seberapa nak sure la exact time die....Restaurant ni betol-betol dekat City Park Seremban, cantik sangat tempat die, ade air panjut bagai..woot3... :)





Makan kat cini secara buffet ....so amik la selagi perut tak meletop kan....
Rugi aku sebab aku tak seberapa nak sihat kan, so aku makan teramat2 la sedikit yer..maklum... :(



Ok picxa tad de motif...saje nak menunjuk bil yang mahal tu!!!! 
*sambil tangan di bahu and mata ke atas*





DIA3C and we are happy together!! 



Lepas makan and solat, mostly bawak diri masing-masing....ye la kan susah nak jalan dalam group besar-besar ni...nanti orang kata rombongan Cik Kiyah pulak...So aku, Meera, Que, Qila and Lulu gerak pergi uptown kat area Ampangan and Senawang!! 

Kat uptown Senawang ni aku jumpa Aten .....Facebook-er and blog-ger too :) yer die sangat cumil and tinggi!!!





Tak ade ape yang menarik pon yang dapat aku beli...juz dapat beli kan jam untuk Danish dengan Indah, gelang and cincin...baju-baju ni macam tak nak je.... -___-"


Around 1a.m kami decide nak pergi Eijan, kedai burger yang agak femes kot kat Seremban ni....lepak-lepak and sahur sekali....Around 1.45 a.m kami gerak balik UITM....


Pose dekat Plaza tol Simpang Empat, Melaka around 2.15 a.m....Masing-masing takut nak balik UITM sebab takut kena marah dengan pak guard...huhu...pape pon we had a great time with all of you...DIA3C is the best, always be!!






P/S :: Sayang ku Fakhri, siez k saya tak kuar dengan orang lain....
                as I told u, saya kuar dengan classmate and saya tak bermalam di 
                Seremban!! :)


2 comment:

ShErA said...

wah... bestnya... shera dah lama tak buka puasa dgn kwn2 macam ni...

Ayien Ocaca said...

SHERA :: hehe...bila dah ramai2 dgn kawan, mmg sonok :) try la ;)