Tuesday, August 30, 2011

Selamat Menyambut Aidilfitri


TEMA ::: Rainbow
LOCATION ::: Melaka

Ok nothing more yang aku nak cite, sebab raya kan....Hampir sume aktiviti same dengan sume orang...Juz wanna share my raya with viewer with this picxas :) ENJOY :)











Those picxa di ambil pagi raya :)
Pelik tak nape picxa MAK and AKAK aku tak de?? Sebab dorang memang tak suke langsung nak bergambar, kalau ade pon dorang tak kan biar kan picxa dorang terlepas masuk Facebook ape lagi blog :)
HAHA








Picxa kat atas ni pulak waktu kami kat kampung....kampung la sangat kan...kat Melaka Pindah, agak dekat jugak la dengan rumah aku...HAHAHA...
Ok2 sorry kalau picxa tu sume over expose, jadi terang macam bulan mengambang kan...ape leh wat, kitorang bukan nye ade bakat nak pakai DSLR :)



:: RANDOM ::








SEKIAN ~~





P/S ::: Sorry kalau aku jarang update blog, currently bz with test and burden of work :)

2 comment:

ShErA said...

nice pic...

Ayien Ocaca said...

SHERA :: tenz sayang...selamat hari raya...maap kalau ade slah silap