Sunday, October 9, 2011

City Park, Seremban 2

Weekend kali ni, family aku sume pakat nak gi Seremban...dapat jemputan join majlis hari raya Kampung Dato' Mansor....so alang kepalang aku dah cuti kan, aku pon ikut la family aku...hihihi...
macam budak kecik je masih ikut family ke hulu ke hilir....dushhh  

End of the story pasal jamuan tu.....


Before kitorang balik Melaka, kitorang singgah kat City Park, Seremban 2.....
Ok fine, memang la orang Seremban dah bise dengan tempat tu kan...tapi sebagai orang Melaka, aku terkezot kot wey tengok ramai gile nak mampos orang kat situ....best sangat2....macam-macam riadah kot leh wat kat situ....

Aku rasa Jusco, Seremban 2 pon tak seramai orang at cini....dushhh !

Yang pin merah tu....haaa citu la !!


Waktu sampai tu, first thing first yang aku nampak is LAYANG-LAYANG ....hehe...or in other word by Indah is burung besar... ????













Nampak tak ke-EXCITED-an die tu...haaa...kat Melaka memang la ade taman rekreasi , ade gak aktiviti yang best macam kat Taman Rekreasi Air Keroh tu kan...tapi orang dia tak semeriah kat Seremban 2 ni tau...huhhh....

Tapi part yang anak-anak buah aku tunggu-tunggu kan is IKAN la kan..for sure...vroooommm laju je gi kat tasik kat situ....













Betul cakap Nadnod , ikan-ikan kat sini makan roti yang tak seberapa nak elok...sian dorang...tapi tak pe la, dorang tetap membesar dengan baik...yer sangat baik...gemok-gemok betul !!!

10 comment:

Odah + One = OdahOne said...

wah! best tmpt ni boleh g ushar...xpnh g lg...sape yg ajar budak berdua tu buat sign peace? mesti jurugambar dia kan???...hoho nice pic!

Ezzattie said...

waaa..best nye pergi jalan-jalan!
macam ezzat ni takde org nak bawakkan.. :'(

aiman fanboy k-pop said...

wah3!bukan main seronok dia jalan2 ye?huuhuuhuu....
yg sedihnya,tak ajak pon kita..^^

teha said...

ehem2.. syok nyee die g jln2... hehe

Mohd Izzar said...

hohoo.. seronok nya la dapat jalan2.. weee~

princess nabila said...

bestnye..dpt holiday ngan family..**jelesjap**

Ekmi Rabat said...

saya penah p Jusco Seremban..time tu tak byk barang, nk sopping pn x besh

NadNod said...

haha :D terkejut nama aku ada terselit ;p

apek poyo said...

wahhh...ikan plg byk dlm tasik..kat somban 2 lah..hari hari org bg mkn..mana tak banyak

Mr. J said...

hi Blogger.. I ni Sarawak blogger tapi sejak dah netap kek seromban ni teringin den nak cari Seremban Bloggger.. salam kenal.