Monday, October 24, 2011

Simple Thing He Made, Make Me Smile


AMARAN ::: Ni entry jiwang karat and berdasar kan boyfie saya semata....kalau tak layan jiwang, tak bace pon tak pe....juz shout me k :)



Ok, meh sini aku cite ckit....to be honest, boyfie aku tak romantik macam boyfie orang lain...die ni jenis diam...
Kalau korang tengok picxa die kat FB pon, even kat sidebar aku tu pon, die tak senyum kan??
Ok fine memang mulut die ade emas?? terasa nak lempang?? ooo fikir dua tiga kali dulu k..hehe...


And disebabkan die ni pendiam, die memang jarang puji aku...ohhh same sekali susah nak dengar die cakap aku cantik atau cumil setiap kali jumpe...
yer memang sia-sia dok berjam-jam depan cermin...

Tapi setiap kali die try to be SWEET, aku rasa sangat la terharu and hargai k..hehe...
Even die update status kat FB pasal aku pon, aku rasa JAKUN...
Sebab?? sebab die TAK KAN wat camtu unless die betul-betul mean it...


Then tadi die tibe-tibe die sent ni kat aku.....




Fine....MMS je kot....Macam la pakwe orang lain tak penah bagi awek dorang MMS kan..
But the truth is, Fakhri tak layan MMS ni...so tibe-tibe die bagi...tak macam monyet aku??


Nak tahu tak MMS ape die sent??



TADAAAAAAAA



Hahaha...caption tu wat menangis sekejap..terharu nye pasal..hehe...
Jujur, aku pon tak cuci picxa wey....
tapi die wat...siap letak dalam almari lagi...
aishhh cair meleleh....





Ok dah abih...hehe..
pasni aku pon nak g cari kedai gambar...
aku nak cuci jugak...





zZzZz Motif entry ni??? Aku indu Fakhri la!!!!  Die dok JB, and aku kat Melaka....200++ kilometre tau memisahkan kami....kwang3...

12 comment:

Nor Syafiqah said...

serious !.. ieka suka bca citew akak..haha best larhh.. :)

Azyan said...

sweetnya >.<

redzwanie redzmann said...

so sweeeeet... kamo gune fon sme ngn cik wanie..:)
:)

Izyan Yan Cinnamon said...

wahhh sweet couple..saya doakan semoga awk dgn bf awk bahagia sehingga hujung nyawa..:p hehe..

Balqis Shafikah said...

oopss.. I pn bcnta jarak jauh. btw, I doakan u bhgia selalu dgn si dia k!! :)

huDajAMAluDdiN said...

sweet nye ! hikhik

Ayyunie . said...

so sweet :) semoga bahagia selalu :)

robotkuning said...

ini entry yang indah..:p

Kuchiki EnnaMoon said...

sweet gilar!!!!!

mizz sue91 said...

huhuhu bf ktew jns yg smew ar u! but i stil look your boy so sweet ar u ! i doa kn u bhgie k !

Cik Yuyun Nadira said...

alololo , sweetnye , hope kekal smpai akhir hayat ye ^^,

Lieya Kamaliya :) said...

wee ~ sweet lahh dgr citer kakak nie :) hope kekal yer ..