Monday, November 21, 2011

Cuti Semesta dah abis

Hye peeps....currently aku kat UiTM Lendu sekarang ni....
Juz nak cakap kat korang sume....
Pasni aku akan JARANG ONLINE dah....
hehe...
kisah ke korang kan??

Aku akan balas shout and terjah blog korang every weekend k :)
Maap la, aku sekarang semesta 4, so ke-BUSY-an tu amat la sangat...harap korang tak serik tok datang and support blog aku ni...
poyo ??

Oooo aku update entry ni waktu aku dalam kelas...
Kelas AIS280 ( Kelas computer)

Babe and dude, JANGAN SERIK TOK DATANG BLOG AKU K :)

Do keep in touch....

Wish me luck for this semesta....

Salam :)

3 comment:

HUDAJMAL said...

bhahaha. tak pernah nk serik dtg blog ni. taak tahu bile nk serik nya. haha

nyza said...

welcome to new sem ! wish luck 4 u . :D

Mohd Izzar said...

weee, kwn aku pn ada kt uitm lendu..hhooo