Thursday, November 24, 2011

Sweet and Sour Couple

Let me HIGHLIGHT it here....
Ramai orang JUDGE aku and Fakhri is a sweet couple...yup dorang yang judge...aku tak penah angkut bakut sendiri pon....
As long as aku hepy dengan hidup aku, aku hepy dengan family and heppy dengan Fakhri...
Im done...

But the truth is....aku dengan Fakhri bukan la every and each time asik nak sweet je...
Nope!!
Adat manusia kan...adat bercouple...kompem and wajib ade gaduh atau perang kadang-kadang...
So aku agak janggal gak bile orang dok cakap kitorang sweet...
But the truth is...nope....

So aku lebih suke people think that we're SWEET AND SOUR couple...
Cukup rasa and sedap kan??
Adat kehidupan, adat bercinta...

poyo ea??

MOTIF ENTRY NI ??

Tak tahu la....maybe aku tak nak orang dok puji-puji hubungan aku dengan Fakhri....Aku takut KALAU hubungan aku tak panjang...then korang hentam aku...mintak di jauh kan...
As I mentioned this before, I do siez in this relationship :)


Nak tengok something tak??
Alaaa benda bise je pon, tapi aku suke kot...why dont kite share-share kan...




 Wallpaper Lappy aku



Wallpaper Phone


Tak faham ea motif picxa atas tu?? ehhhh bukan nak tunjuk picxa yang bajet loving ke ape...

PADA AKU LA KAN, kalau aku gaduh atau salah faham dengan Fakhri....picxa-picxa ni yang wat aku pikir dua tiga kali tok merajok atau tak...
Bila korang ber krisis, why dont korang ingat the BEST MOMENT korang berdua....
Tu leh reda kan angin korang kot....rather then korang ungkit segala hal...
Am I right??



Jom share ape korang wat untuk jaga hubungan korang :)

8 comment:

Ivo Serentha and Friends said...

My compliments for your blog and pictures included,I invite you in my photoblog "photosphera".

CLICK PHOTOSPHERA

Greetings from Italy

Marlow

Lieya :) said...

hee . betoi tu kak . hehe . btw kak , thanx tip akak time chat kat fb tu .. huhu , da berbaik da gan dieaa .. n then adek hentam die dgn "mara dengan nada perli " . huhu

dinisamsuri said...

cute la^^

mizmarmalade said...

Amboi, so sweet... cute couple, suke :)

mizz sue91 said...

suke-2 :) tips yg bernas !

sufisyahira said...

sweet laa korg..=)
suke nii..

SiKecilMirmO said...

Hmmmm... tgh gado kot... BEST MOMENT? leh guna tips kmo neh.. thanx ya! :)

Ainie Maydie said...

so sweet..suka tengok pasangan yg happy :)