Thursday, November 3, 2011

Permohonan kolej berjaya :: Semesta 4

Know what, entry ni dah lama aku simpan dalam Draft tau...
waaa bajet macam entry SPECIAL la ni..hehe...temberang









Waktu aku dapat result kolej ni, seminggu ke 2 minggu lepas...aku pon tak sure...aku inform kat sume kawan-kawan and roomies aku tau....excited la kate kan...
*Fine memang setiap semesta perlu excited kan??



Yang wat aku pelik and memang pelik...result dorang SEMUA nye "sedang di proses"...
tapi aku?? aku nye permohonan berjaya...
gelabah la jugak kan, takut-takut system UiTM ni biol ke ape ke kan...apsal result aku sorang je yang dah kuar...

Then ke-EXCITED-an aku tu ditangguhkan la dulu...leh tu main postpone-postpone bagai..hehe...
Kawan and roomies aku lagi la gelabah, dorang ingat permohonan dorang gagal...

Then hari ni, SEMUA result kolej dah keluar and SEMUA nye BERJAYA....Leh la berono-rono lagi next sem...huhu...


Sila abaikan CERMIN yang kotor tu...bilik kami tak de cleaner :)
Mesti korang rase bilik ni BERSEPAH and macam tongkang pecah kan?? Know what, bilik aku ni antara bilik yang terbersih tau kat level tu...so leh bayang kan tak bilik aspuri yang lain?? hehe...jangan terkezot....



Tak sabar nak balik kolej...TEJA is the best...bodek...
So aku edit cikit and publish this.....peace....



Kolej tu maksud die ASRAMA bagi students UiTM

Rumah aku dengan UiTM Alor Gajah ni around 6 KM je...dalam 8 minit perjalanan...tapi nape masih mohon kolej?? Sebab die BEST !!!!!!!!!!! :)

9 comment:

.:Nani Hannani:. said...

congratss

.:Nani Hannani:. said...

follow me back if u want....nice

arisa nazifa said...

cangratulations!

cherry_ijau said...

best lah dpt dok kolej ~

Noramira Kassim said...

wah!!! congrat!congrat!

huDajAMAluDdiN said...

waaa.. ! giler hebat ! hikhik
jujur jujur jujur ;)

BHAIHAQI COOL said...

Wahh Tahniah~~ bukan senang ni dpt kolej ~~

faiz said...

follow blog saya ni juga jomwayangku.blogspot.com

adni sallam said...

wah,bagusla..pas nie leh p kelas awal la....haha..