Sunday, November 6, 2011

Dugaan November




Maap yer lately aku tak dapat nak BALAS KUNJUNGAN korang kat blog aku...



Her car 


4 November a.k.a Jumaat lepas...akak aku accident kat Muadzam..die on the way nak ke Terengganu...Agak teruk...tulang belakang die patah....and terpaksa di transfer ke Hospital Kuantan...plzzz pray for her recovery...


Agak sedih sebab, baru 2 minggu lepas pon akak aku tu accident jugak dengan ayah aku...and now accident lagi and more worst..
Hopefuly korang dapat tolong doa kan die...TQ...

And on 16 November pulak, my sista akan daftar kat UiTM...dengan ayah aku tak de kat sini (Melaka), sebab jaga akak aku kat Kuantan...So aku yang incharge urus kan hal adik aku...a bit pening and pressure..

Ok jangan di tanye RAYA HAJI aku camne....Kami tak celebrate pon...
sedih??
yes we are....

Ni antara dugaan kitorang yang besar tok family aku...
plzzz pray for us...
TQ peeps...




Tenz kat sume family yang concern....fwends yang kol and message aku nak tanye kabar and citte...I do appreciate it...TENZ ONCE AGAIN...

Tenz kat Tomey (my sista's boyfie) sebab tolong kitorang kat Melaka ni...almost 24 hours with us here...Tenz to Fakhri (my boyfie) sebab sanggup susah payah try bawak kitorang gi Kuantan...And tenz to Abang Zam (my akak's boyfie) sebab sanggup stay kat Kuantan and jage kak Ayu...Hopefully sume nye ok...amiinnn...

8 comment:

Mrs.A(Atiqah Wadihah) said...

hope everything will be fine babe.
semoga urusan dipermudahkan Allah hendaknya.
semoga your sis cepat sembuh ye..

faainna said...

be strong girl :)

Anonymous said...

semoga Allah ampunkan dosa2 dia

Mohd Izzar said...

rilex lu...hadapi dgn senyuman..
aku pun raya kat putrajaya je..tak balik kg pon..

Noramira Kassim said...

kuatkan semangat coz setiap dugaan yang datang tue pasti ada hikmahnya..

cherry_ijau said...

itu semua dugaan di dunia .. la tahzan .

fina wani said...

besarnya dugaan .. be strong dear ...

ShErA said...

semoga kakak cepat sembuh ye...