Thursday, December 15, 2011

Hurt Feeling ! Suck !



Bile di pikir balik perangai-perangai manusia ni...memang pening kepala...same la dengan perangai kite sendiri...tapi who care??

Currently aku agak tention gile dengan sesetengah perangai orang yang rapaet dengan aku...memang macam SIIAALLLLL !!



1 ) Aku pon tak sure sape die dalam hidup aku....outsider yang di anggap family...atau family yang di anggap outsider....haaa ade ke orang anggap family sendiri sebagai outsider?? like serius ly???
hey hello, muke aku ade macam tengah melawak ke?? :-/

Ehhh atau die yang anggap family aku ni sebagai orang asing?? see, aku pon tak sure sape die!

My family was perfect! once ! but now YOU're the one who ruin everything! Kalau ko rase ko dah tak perlu kan family ni lagi, juz go and heading to hell...as simple as that baby !
Yup my family masih heppy and tetap hepi...Abah masih manje kan aku and Eppy, layan Indah as heaven ! Mak pulak masih berceloteh and masih boleh di buli...

So ko ade ke tak, like do we really care??



2) Kawan ke tak?? aku pon konfius...aku tak sure aku wat salah kat ko ke sampai ko wat aku macam taik ni...
aku tak perasan mane salah aku...

Maybe di sebab kan aku bagi ko pinjam baju aku yang masih bau kedai,  gune kredit fon aku tok bergayut dengan boyfie ko, or bagi ko tdo same-same dengan aku kat katil yang sempit ni wat ko marah...AKU MINTAK MAAP !!

So memang patut la kot ko tipu and dengki kat aku...sampai ape yang Fakhri bagi and buat tok aku, ko nak ngumpat...nak buruk-buruk kan aku dengan Fakhri...die salah ape pulak kat ko??
Kenapa ko nak hasut kawan-kawan yang lain supaya jauh dari aku??
Kenapa nak cakap aku liar without a single reason??
Kenapa nak cakap aku murahan tanpa ko tengok diri ko sendiri??
May I have an answer for this..you can choose to answer any one you like babe !



3 )  Tak perlu kot aku nak cakap sape die...tapi cukup la aku cakap yang orang ni cukup sakit kan hati aku setakat ni....berjanji, tapi hanya janji...nak cakap die tipu, macam tak kena dengan situation je...sebab die tak menipu...die cuma TAK MENUNAIKAN JANJI...
Yup dude, you're really hurt me ! AND I MEAN IT !




Next week is my big day ( ececeh cara cakap amcam orang nak kawen kan??)....my presentation of my my own product as what I told you in THIS...
Hopefully, aku dapat face all this crap and do the best for my presentation...

Currently SO BUSY and IM REALLY SORRY tak terbalas shout....Entry suck and empty...

Kbai !

3 comment:

mizmarmalade said...

Aiyoh, sounds like u r so deppresed right now... chill sayang, everything gonna be okay & back to normal soon :)

mizz sue91 said...

wahhhh syg ! asl mcm mrh sgt-2 niey ! chill ok syg !

Ross Nursyazana Rossley said...

everything gonna be fine :)
chill.normal la.