Thursday, December 8, 2011

Johnson's Baby Cologne versi Ayien Ocaca





Menarik tak?? ke macam sakai?? ke ala-ala product murah yang selalu jual kat kedai RM2 tu??
hehe...

Ehhh let me tell u the story behind this crap...and the reasons why I have to do this damn thing...


As semesta 4 student of accountancy, kami wajib amik BEL 312...(subject bahasa Inggeris)...
Tapi kali ni, fully presentation...yup tak de final exam...100% markah berdasarkan presentation :)

So as my first assignment, kitorang kena design product from company that we choose..
Tu la hasil nye tu....Product yang aku KENA design by myself..

Nope, aku tak Google ea gambar di atas...tu fully aku edit sendiri...tak caye??
Korang nak tengok tak original product tu camne??

Tadaaaa........




Cehhhh ayat angkuh tak?? hehe...Actually im proud of myself sebab aku berjaya edit sume tu SENDIRI tanpa bantuan sape-sape....ye la, aku bukan budak Art or something...aku student account yang biasa pegang calculator instead of Adobe Photoshop...so bila product rekaan aku siap, aku BANGGA..
hehe...


Kalau la product aku ni release kat pasaran, korang nak beli tak?? menarik tak?? hehe...






Atas tu pulak poster aku and bawah tu pulak flyer...tak pe kalau korang tak nak beli, aku design poster cumil-cumil...biar budak-budak kecik yang beli :)

That's all...entry tak de motif...terima kasih :)


INI BUKAN ENTRY JUAL BARANG BETUL-BETUL EA...INI HANYA PROPAGANDA...

4 comment:

Za'in Jack said...

mak ai..lagi cntik n nmpak real...ni da boleh kalahkn budak AD da ni...hehe pasni produk untuk subject advert i..nk soh u design plak la..

DIEDA said...

Atotot :D

MéuzAngelo™ XXIII said...

ape ni

cik jiehah シ said...

sy ad guna gak yg nim,.. wangi woo ~,~