Monday, January 16, 2012

Kenapa SINGLE best??


Aku geram and musykil sebenar nye tau dengan "some" people yang macam tak boleh tengok orang lain heppy dengan kapel masing-masing...maybe setiap kali die nampak kapel heppy, die rasa macam kena tembak kot...or orang macam ni die ade masalah kesihatan and mengalami kecacatan and terpakse mendaftar kan diri sebagai O.K.U ??
Berfikir sejenak...






Ape la yang korang nak sakit and benci sangat dengan kapel (randomly said) ?? Lemas sangat ke being SINGLE ?? Korang terasa macam kena tanam hidup-hidup ea??






Let me list to you some BENEFIT of being single...



Sebab tak rugi duwet top-up


Sebab tak payah kuar dwet nak belanje kekasih. Baik belanje parents makan




Sebab malam-malam tak payah text & call sampai tertido, boleh tido tanpa ragu







Sebab tak kena berleter itu ini itu ini bla bla bla





Sebab tak de orang ganggu dengan bunyi handphone




Sebab tak de orang nak jeles



Sebab tak perlu rasa di kongkong...nak kawan-kawan pon susah





Let back in mind, being single is not fuckin damn bad....Aku penah rasa hidup single mingle....best je...terasa dunia seperti aku yang punya...hahaha...evil laugh....

Time tu la korang leh lepak dengan sape pon korang suke, pakai seburuk mane pon, wat ape je tanpa perlu pikir pasal sape pon...HEAVEN betul...Time tu la duwet boleh di gunakan untuk keperluan peribadi...etc

Juz ingat, kadang-kadang hidup SINGLE sooo much better daripada bercinta...
Its life, kena berani take risk and face reality...









NOTE : So far I live happily with him..I am uncontrollable gurl, so I need him as my guider...whats your reason to have a partner?? Tell me :)

6 comment:

Feza said...

ada kelebihan n keburukan whether being couple or single. kena matured la hadapi semua ni. ^^,

poohrist said...

setuju entry diatas.
hihihi
single lebih bebas.

❤ eyeme ❤ said...

agree sangat. single ni banyak ruang untuk diri sendiri. x perlu nak rasa dikawal or kena kawal oleh orang lain. kdg2 bila dah berpunya ni, when we do something, we might think of the other half is it?then mulala x jadi nak buat itu ini..


p/s:tapi kalau berdua pun okey..someone will guide us on certain things..kan3? :D

c'axoera said...

tapi bila dah single resah plak nak kepel...jeles tgk org lain kepel hehehe camne tu!

iRa said...

i love someone, but he love someone else. That's why i'm single. Huhuhu. waiting~

mizmarmalade said...

amboi.. hehehe, single itu besttt :)