Monday, February 13, 2012

I'm sorry Fakhri

AMARAN : ENTRY JIWANG AND CREATED FOR HIM..



Kita hanya merancang, tapi Allah yang menentu kan...
As I said before, I do serius in my relationship with Fakhri....aku harap sangat die memang jodoh aku....
ZZZZZZZZZZZ..........

Yup, maybe ni end-up die kot.....



I ADMIT IM WRONG !!
*aku ngaku memang aku salah....

Yups aku tipu die....aku join event kelas gi PD tanpa gitahu die...
bukan setakat tak gitahu, pluss aku tipu die....
Yup aku ngaku  aku salah...

Even aku sedar, some people do ANTI with this relationship...tapi aku tak nak end-up camni...
Im sorry but I LOVE HIM and im not ready to let him go...
And i mean it....

Tapi macam dah lambat kan....kalau tak nak jadi camni, kenapa wat masalah...
Yes aku sedar sume tu...



MOTIF ENTRY??
Aku nak die dengar and tahu reasons and explaination aku...

Hari Jumaat, aku join kelas aku gi Port Dickson...yup the whole classmate...
Fakhri ade masalah dalam mempercayai aku...so aku takut and tahu die tak kan caye kalau aku cakap aku gi PD dengan sume classmate...so aku decide tok tak nak gi tahu die langsung....Pluss kalau die tahu, aku takut die tak bagi aku join....
*sound like mengongkong?? nope....tu cara die jaga aku...
Aku cakap kat die, aku ade exam that week, and aku tak balik umah....aku takut die balik Melaka and cari aku kat umah, tapi aku tak de....tu sebab aku cakap aku ade exam...Yes aku menipu kat situ....
But do believe me....aku tak penah curang....just gather with classmate...that's it...



Again, kita tak leh nak dapat kepercayaan orang yang kita dah tipu kan....lumrah...
and im trying to accept it...
I and Fakhri are done and it's over...




BUT, DO PRAY FOR OUR RELATIONSHIP...I DO LOVE HIM AND WANT IT TO BE NORMAL AGAIN....TQ

*Sorry kalau entry emo and broken pluss rojak....Tak berminat nak puas kan hati sape-sape, all I wonder is Fakhri...and tolong hentam aku sekarang.....

6 comment:

Syazwan Che Deraman said...

semua akan ok nanti.

Eyeme said...

just pray and pray..once u let him go, and he coms back later, he is yours dear.. :D

mgkn dia tgh marah lg tu..tunggu dia cool down yer..hihi

sufisyahira said...

everything will be fine soon.
insyaAllah. ;)

A retarded kitty said...

find another man, there's no use crying over someone who breaks your heart

p/s: aku carikan mamat hensem untuk hang nak?

kekeke

Si tAmPAn said...

kah kah kah...kelakar la entry ko ni..laki tu x matang.dia kongkong ko.itu memang sah.kongkong means dia sememang nya x percaya pada ko.dia pentingkan diri sendiri.kenapa aku cakap penting diri sendiri?sebab dia xnak hati dia di lukai dan sanggup mengawal orang lain demi kepentingan dirinya.better you go find another guy better than him.

Lieya :) said...

kakak . da clash kee ?? hope nothing happen ...