Saturday, March 3, 2012

Study week begin...cuti babe !

Dalam sejarah ni, berminggu aku tak hupdate blog kan...Based on my previous entry, mesti orang ingat aku tak hupdate sebab aku gile frust...ooo konon nye...hehe...nope la, aku juz bz dengan assignment yang berlambak, tests and quizes....final exam juz around the corner....wahhh ayat...urmmm gi satu, line kat kolej yang lembab...

Yet korang indu aku tak?? or miss my blog?? my story....or maybe pedulik ke?? 

ZzZzZzZ....
Back to our point....

Aku rasa, most of the UiTM students, dah mula pack baju and vrooommmm balik umah....sebab we're on study weeks peeps....yup termasuk la aku and Eppy...muka kitorang nak stay kat kolej lama-lama.....mimpi !!

Sampai rumah, terus makan and bersiap..yeahhh aku tengah tulis report tok setiap gerak geri aku kan?? aww...


We're heading to Mahkota Parade and Dataran Pahlawan...again!!!
Motif???
Nak bawak Indah mandi kat Fun4kids.....Aku penah bawak dia 2 kali kot mandi kat sini....
Click SINI kalau nak mengimbau kenangan lampau..
Dulu kena bayar RM3 per child.....tapi sekarang its free on weekday and RM3 on weekend.....worth it kan?? im pretty sure budak sangat suka main and mandi kat sini....siez ly....





Disebab kan hari Jumaat kan, tu sebab tak ramai orang kot...Indah mandi sorang-sorang je...yet she still enjoy it and sangat and melampau excited sebab nampak air....


 Kid splash


 Playground


Cartoon corner

Credited those picxa to Google who knows everything..HAHA...worth-it enough for RM3 and free on weekdays...

......................................................................................................................


HAHAHA....aku memang tak pandai nak wat divider....

As aku mention before, aku kuar dengan Eppy....ntah aku rasa seronok la hang-out dengan hantu raya ni....yeahh im a gurls and aku suke cite the girl-things with her....mesti die rasa nak muntah ble baca ayat ni....

Nothing much...juz catch on movie and makan...then bawak Indah mandi.....thats all....but seronok !!









Aku sendiri tak tahu dah bape banyak gambar aku kat Old Town ni....Ntah, aku bukan jenis yang rajin nak snap picxa ni....so while waiting for our foods, then baru la snap...memang pangai kot camtu...sory kalau ade yang pikir sume ni annoying....peace yaw....

Oooo btw, nape picxa aku dengan eppy senget benget?? sebab ianya di capture oleh budak 5 tahun...Yeahhh Indah....asal boleh kan??






Urgghhh motif gambar?? anggap je la aku saje nak kecoh aku pakai baju baru...or maybe saje nak promote our dress code....or maybe blog ni tempat aku upload gambar-gambar yang aku tak upload kat FB/Twitter...haa?? album gambar electronic....tu the best word maybe...huhu...

Ooo btw, I always wonder how I look backside-view....and I love it....let people judge me without knowing me first....HAHA

3 comment:

NOOR FATIN said...

assalamualaikum.. salam perkenalan :)

best la mandi kat situ. tapi budak2 je la kan. kalau kita yg dah besar ni pelik jugak rasa :P

baju awak cantikk! :)

cik kiwi's said...

dear. muka korang sama. i mean u and eppy. hahaha.

jap..

fun 4 kids tu kat belah mana? seronok pulak. nak bawak anak buah pegi sana la nanti..:))

mizz sue91 said...

akhr nyew ! update jgk ! hihihi nice dear !