Saturday, March 17, 2012

Random : Activity with Fakhri

Sisha : 13 MARCH 2012

Admit it !! Aku tahu some people pandang buruk bila perempuan merokok/sisha...atau pape je la as long as asap kuar dari mulut....Yup my bad....tapi aku tak merokok k, juz sisha....at least tak de nikotin....cuma tak manis mata memandang !!

Im sorry..tapi nape nak jadi hipokrit?? update benda yang baik je, yang seronok....then people will judge us so pretty good! ohh pelissssss........but again im sorry to those people yang pernah ternampak aku bersisha or sape-sape je la yang TERniat nak kutuk aku lepas tengok picxa ni...sorry :)
Peace yaw


Rekreasi with them : 15 MARCH 2012

Sumpah susah nak ajak Fakhri datang ke Air Keroh ni, siez ly...ntah ape masalah dia tak suke dengan Air Keroh tu...cara cakap macam la Air Keroh tu nama orang kan?? ...
But then, kalau aku dah mula kan sesi pujuk memujuk aku...nobody boleh tolak k...aku sangat terror bab tu...hahaha....evil laugh
Here we are !!!!! Tasik Air Keroh !!!!



Dapat gak merasa naik paddle boat dengan pakwe aku ni...bajet macam sweet kapel gitu kat tengah-tengah tasik...dushhhh....seronok and tenang, relex and chill.....
Maybe aku dah lama bayang nak datang sini dengan Fakhri kan...before this dengan family je...so aku puas with the day :)




Rate??

Reasonable enough.....am I right???

Continue viewing .....zZzZzZzZzZzzzzzz





Tak tahu macam ape ntah bila kami main sama macam budak kecik....dorang pandang kitorang pelik je....but pedulik ape aku, ni kan taman awam...so kami nak main jugak !!!!!

Oooo mamat dengan Fakhri tu, tu adalah Wak....kenapa Wak?? sebab muka die memang macam wak korno tu...oopsss huhuhu...



Tenz Fakhri for the whole weekend, for the whole time you've been spent with me...Damn appreciate it !!

1 comment:

Feza said...

korang nampak macam adik-beradik la. :P