Sunday, April 22, 2012

Bitch or stalker?




To be honest...aku memang tak cari gaduh dengan orang tau...masalah sekarang ni, orang yang suke cari gaduh dengan aku...huwaaa sedih!!! tangan kat bahu
Tak senang nak buat orang suka kite kan, adat la dunia...as long as wujud golongan yang dengki...ini semua bisa terjadi..hehe

And to be honest, aku bukan jenis yang senang melenting..KALAU pakwe aku nak curang, aku tak kuasa nak serang or maki-maki perempuan tu...
Kalau dah pakwe ko tak setia, buat ape nak simpan kan?
Ade beza sayang dengan bodoh okay........




Tapi kes kali ni, perempuan ni dah la menipu....buruk-buruk kan aku kat adik aku pulak tu..HEY HELLO, ko tak leh cakap directly kat aku ea?? takut wat ape? aku bukan nye ganas sangat nak tendang ko tanpa sebab.....Aku tendang minah sebelom ni pon sebab dia curi handphone adik aku, so patut kan?

And one more thing bitch ( because you're a liar and a slut obviously)....aku percaya kan Fakhri bukan disebabkan sayang and cinta tapi sebab aku kenal die since Form2 ( 2006)...so you don't tell me you knew him more than I do....
Aku masih bahagia and sangat heppy dengan Fakhri, gosip and fitnah ko sikit pon tak merosakkan hubungan kitorang...kitorang gelak kan ko and go through this shit together and peacefully...

Sincerely,
Ayien Ocaca



3 comment:

mizz sue91 said...

hahahaha kita pown nk gelak jgk laaa utk pmpn tu :)

nazira said...

sabar2.. huhu..

http://ruangannazira.blogspot.com/

tykaa Malik said...

that stalker is a bitch LOL xD