Tuesday, April 3, 2012

♥ Random ♥

As hari ni aku tak sihat...badan aku berbintat-bintat and bengkak sebab kena gigit ulat...don't ask me what species is it...sebab aku pon tak tahu...Yup sangat sakit and pedih...wuuu pity me :(

Dah tahu tak sihat tu tak perlu la nak update blog bagai, tunggu je la bila dah sihat...then hupdate la...
Tak pedulik !!!!!!!!!!!

1

Currently aku sangat suke dengan background Twitter aku ni....adat la, most people memang akan suke dengan pape yang baru...sama la dengan background baru ni...nanti bila mate dah muak, aku tukar la...hehe...aku collage kat gambar-gambar aku, Fakhri and Eppy....aww so sweet of me :)
To follow me, korang click la kat SINI ...welcome to my Twitter :)




2
As the caption said, "I got this for RM5 at UiTM carnival...im not deal with the price but with the value...it 14 Feb and I got u this"....aku tak celebrate valentine pon, cuma kebetulan aku beli this thing on that date...so menggedik nak mention tarikh tu, tak pasal-pasal kena hentam...dushhh


Ishh aku bukan nak ungkit kisah lama, dah 2 bulan berlalu...cuma aku rasa this is sweet (rujuk gambar di atas)...die letak keychain tu kat kereta die, as appreciation toward me maybe..damn sweet..dushhh jangan nak over ok!!




3
Aku beli box (box ke kalau die heart-shape) ni guna voucher 1 Malaysia tu...see merepek-repek je barang aku beli kan? Waktu beli tu memang tak de idea langsung nak wat ape dengan bende alah ni....blank and blur...
At last, aku dapat ilham yang berguna untuk box ni...aku nama kan die as "A Little Box of Mine"...aww nama tak kalah ko....

Tadaaaaa.....aku simpan aksesori pemberian Fakhri...mostly silver stuff sebab mamat tu memang gila dengan barang silver...




4
Hye nama saya Indah Suriani...saya memang gedik akibat di latih menjadi gedik oleh ayang and acu...sekian terima kasih...haha
Actually aku suke tengok Indah pakai tudung, cumil sangat-sangat...so ni tudung baru die...kecian aku tengok die setiap minggu pakau tudung yang sama je gi Tadika...and now you got this kid :)

2 comment:

aienda said...

psst!!


akk da follow ur twitter ye dik.. ahakss~

Ahlam Miera Amirul Shafie said...

olololo...comelllll!!! hehehe