Friday, March 30, 2012

Family Lepak-ing : Pengkalan Balak

Hari Ahad (25March)  hari tu dah gi dah Pengkalan Balak, the whole family pergi... Tapi Indah tak dapat nak mandi sebab air kotor and agak busuk....Sumpah kecian aku tengok cek nonit tu, hampa gila!
HEHE..
So hari ni, aku dengan akak aku bawak la die, tebus kehampaan die tu...see sayang nye aku kat minah ni...
Again, Pengkalan Balak :)







As pergi hari ni memang tak plan langsung, so kitorang gerak agak lewat petang...see matahari pon nak terbenam dah....
Air dah mula pasang, and orang tua-tua cakap tak baik mandi laut petang-petang....
Tapi kecian kan Indah nye pasal, aku layan kan aje la...sanggup basah kan jeans aku tu :(



Yup it's a short entry....salam :)

2 comment:

Feza said...

lamanya tak pegi pengkalan balak nak naik banana boat. :)

nnisa azizan said...

waaaa,bestnye..lme x pegi pengkalan balak !! rinduuu melaka !