Friday, June 10, 2011

:: KL Gangster Best ::

LOCATION ::: Golden Screen Cinema, AEON Bandaraya Melaka
MOVIE ::: KL Gangster
WAKTU ::: 09 June 2011/ Thursday / 08.20 p.m
TOGETHER WITH ::: Kak Ayu...Abang Zam...Epie...Tomey...Indah

Dengan extreme and bodoh nye aku sanggup ponteng koku semata-mata nak tengok movie?? Maybe sape yang tak penah dok kat UITM Lendu, korang tak tahu betapa strict nye Unit Koku kat cini...genap 3 kali korang ponteng Koku, name korang dengan rasmi nye akan masuk kat list "repeat" next sem :)


And aku?? aku ponteng minggu kedua koku?? sepatot nye aku ponteng bile dah hujung2 nanti...tak pon bulan puasa nanti ke...urmm...Aik, aku ni penuh dengan perancangan ponteng kelas je...huhu




           Moment bersama the little devil...minah gedik and manje...INDAH SURIANI ...



Setiba nye kami di GSC......


 Memang kami tak de keje lain selain dari snap the moments :p


ZzZzZzZz back to our topic..........



Kalau nak di bahas tentang cite ni...memang puas hati....susah untuk aku puas dengan movie melayu, but Syamsul Yusof did his work great!! Selain dari Aaron Aziz yang sangat la cumil...Action yang di tunjuk kan pon ok,  all the gangster was perfect!!! ...plus lawak yang tak kan wat korang senyap dari Abang Long Fadil a.k.a Zizan :)

2 comment:

diana said...

ramai yang kata best..
tapi budak2 sesuai ke tengok ni??

Ayien Ocaca said...

DIANA : hehe...yang tu ssah ckit la nk cakap...sbb cite ni die gune kan bahasa yang agak kesat....