Wednesday, June 15, 2011

Seoul Garden :: 14062011 ::

Adegan ini berlaku lebih kurang pukul 1 petang....maklum!!!


AROUND 1.30 P.M




Gile excited....bukan sebab ape, kami tak penah lagi kuar dengan classmate...maksud aku ramai-ramai...kitorang gerak 4 kereta k...tapi kami la yang paling over...hehe...yang lain-lain sume pakai baju kurung je, tapi kami?? vogue and melaram....haha...
*nampak tak betapa excited nye di situ...haaaa....








KETIBAAN KAMI.......korang jangan caye sangat price board yang die letak tu...menipu...bukan menipu ape la, tulis kan situ student price RM19++ (weekdays).....memang la ++ kan, tapi tak kan la sampai RM23.20....bape banyak beza tu?? Pastu cibok nak matrix card setiap orang...leceh gile, ade yang terpaksa balik kat kete semata-mata nak amik card....dusshhh....
*Note :: Sape yang rasa nak makan murah tu, jangan lupa bawak student card anda k...die check each card!!






Jangan ade sape-sape pon pertikaikan bape banyak aku makan k...haha...memang perut aku tengah lapar, balik kelas terus je aku tido...then gerak gi DP...so memang patot aku makan macam piranha k..haha...Pluss...ko ingat aku suke-suke nak labur kan RM23.20 macam tu je?? Memang tak la wey!! aku makan selagi  perut aku tak pecah..hahahaha...




Dessert corner....amik la selagi korang leh makan...yang penting jangan membazir



ABC yang korang leh wat sendiri...letak flavour ape yang korang nak...and pape je la yang korang suke...


Alaaa picxa tok makanan tak de la pulak...hehe...yang pasni nye banyak la and puas hati....tapi make sure korang datang dengan perut yang lapar k...macam aku...hehehe...baru worth it .....



::: RANDOM ::: 







INFO ::: Seoul Garden kat Mahkota Parade, Melaka agak tersorok cikit sebab die kat pelosok dunia...ok, kalau sape-sape yang tak jumpe, Seoul Garden ni terletak dekat dengan Nando's, Coolblog, London Weight Management or New York Skin Solution... :)



P/S ::: Heppy bezday to my classmate ....heppy selalu k and have a blast!!!!!




8 comment:

fifie said...

besnye MAKANNNNNNNNNNNNNNNN XD

KeY_riN said...

wah seronok nyaa... rindu nak gi seoul garden... huhu

Ayien Ocaca said...

FIFIE : HEHEHE....ko tu dh ckup bulat k..jgn nk mkn lgi!!

Ayien Ocaca said...

KEY_RIN : HEHEHE....bez kan boleh mkn byk2 :)

tykaa Malik said...

wow bestnyeee ! nak pegi la nanti >.<

Ayien Ocaca said...

TYKAA : hehe...jgn lupa ajak kite kat cni k :)

mrs redzuan said...

ya rabbi, sungguhla daku jakun baru berjaya nak komen kat sini. haduila. sebab tu la asik menjerit jek kat shoutbox. haha. kalau akak bawak matrix kad uitm tahun 2004 boleh ke? =D

Ayien Ocaca said...

hehehe...
MRS REDZUAN : boleh...sebab dorang xthu bukan pasan pon thun tu kan...
P/S : hehe...ssh kan nk komen kat blog ni...sabo je la ~~~