Friday, September 30, 2011

Aku makan DNA babi ??

Kalau sape yang follow blog aku, in my previous entry, aku ade cite pasal bukak pose dengan classmates aku kan...?? Ingat tak??

Tak pe...tak perlu nak kerut-kerut dahi semata-mate nak ingat kan entry mana...juz tekan je TULISAN ni....


Ok aku bukan nak imbas kenangan ke flashback ke kat entry ni....
But hari tu Meera cakap, die baca paper tau and found that restaurant yang kitorang pergi tu, sebenar nya tak halal ....O_O


Here is it.....walaupon nama die ditutup, tapi memamg kami tahu la...kitaorang siap snap picxa lagi waktu kat sana....then description die pe sume, memang kompem restaurant yang kami sume pergi tu...


Kalau korang tak caya jugak...try tgk kosmo ni....


Honestly said, aku memang sakit hati and marah gile kat one of my classmate, merangkap master-plan waktu kitorang bukak pose kat citu dulu...
hey heloo, ko penah keje kat citu, tak kan benda-benda cmni ko tak pasan?? Then kitorang bukak pose dengan makanan yang tak tentu halal?? means pose kitorang hari tu batal?? 





Leh tolong EXPLAIN tak?? 
Wey aku geli wey !!! Tahu tak babi tu kan ade sejenis bacteria yang tak kan mati walaupon dibakar...tu sebab sape makan babi, kulit dorang ade bintik-bintik....tak caye?? tengok la tangan orang cina !!


P/S :: Maybe aku ade ter-aib kan sape-sape kat entry aku...
                tapi aku tak mentioned pon nama die k...chill...
                leh him/her yang settle and explain....

2 comment:

Meow Aizawa said...

huishhhh sabar2...
=)

Amalina said...

Skrg semua benda nak ada DNA babi, huhu