Sunday, October 16, 2011

Family Lepak-ing

Ok sepanjang semesta break ni, weekend aku sume nye best-best and awesome...haha...mane tak nye, Fakhri tiap-tiap minggu balik Melaka and lepak dengan aku...
Sebenar nye mamat tu tak caye aku tau, die takut aku kuar dengan orang lain sebab die memang tahu yang aku ni jenis tak lekat kat umah especially weekend...so nak tak nak, die balik la jumpe aku :p                          


ehhhhhh macam lari topik.....entry ni bukan nak cite yang aku kuar dengan Fakhri pon..aishhh



Suppose rancangan hari ni nak bawak those budak kecik, Indah and Danish g zoo...bajet nak gi petang la, konon-konon tak nak panas kan..haha...sekali sampai zoo, tengok zoo pon dah tutup...kecewe sekejap...dushh...


Ok aku tengah bercerite secara detail kan?? tak tahu how to make it short...


We end up lepak kat Taman Rekreasi Air Keroh,...bajet sonok and meriah la macam kat City Park, Seremban 2 tu kan...tapi hampeh wey.....




SEE....sepi kan?? si Indah tu je yang excited lebih bile sampai sini...aku rase la kan, bile aku sampai kat situ, baru la ade sinar sikit kat taman rekreasi ni..haha...
tak peduli, nak perasan jugak...mane tak nye, pakai baju Elmo bagai..nak bajet cumil la tu :p


Then again, we end-up dengan amik family potrait kan sini...aik?? family potrait?? tak caye?? buang tebiat ke ape??









Lantak la...nama pon family lepak-ing...so entry ni kena la nmpak macam kekeluargaan cikit kan..huhu...like..like...



Wey sumpah IM NOT A GUD STORY TELLER...

Pe kate aku pakat singkat-singkat kan cite nak?? bukan menarik sangat pon kan...


  • Taman Rekreasi Air Keroh
  • Bandar Hilir...River Cruise site...Banggunan merah
  • Dataran pahlawan semata-mata nak tengok ikan and beli ayam crispy yang sedap lagi enak...
  • Jonker Walk...and buy some accessories and junk stuff



::: RANDOM :::














P/S ::  Yer...picxa si Indah dengan Danish kat atas tu macam picxa orang bercinta kan...
         ::  Yer...Indah ni memang gile camera and sangat la gedik..tu picxa die serupa model gitu...
         :: Yer...for the first time, aku masuk kan picxa akak aku kan...introduce you all, my sista, Ayu (tshirt purple with black jacket)...
        :: Tidak...abang aku tak pakai make-up atau celak berlebihan...and tidak sama sekali akibat di tumbuk..ishh3....actually tu tanda lahir die....and that make him special...auw...

9 comment:

Akulah Pak Lan said...

dah lama tak pegi melaka

Izyan Yan Cinnamon said...

wah teringat dulu mmg suka g melaka mmg best..yelah nma pun bandar bersejarah..mmg cantek bangunan zaman dulu2 kan..:)

muhammad amin aris said...

family bonding activity...like it so much.. :)

anys said...

city park pling trbaik. haha :D

Mohd Izzar said...

uuu..hebat ny kuar dgn family..hoho

NURUL ASHIKIN said...

bestnye.. akak tunggu cuti sekolah baru boleh bercuti dgn famili... aduh x sabar ni

Bro M.7. said...

It's good to see you have such a wonderful family..Mesti best kan..? :)

Balqis Shafikah said...

heee..rindu melaka. dulu i praktikal kat sana. :) tmn rekreasi ayer keroh tu mmg sunyi...huuhu. ;)

HasrulHassan [HH] said...

memang best gi melaka, hari tu kejap ngat .... tak puas gi melaka ..