Sunday, October 30, 2011

CONTEST OH BERGAYANYA AKU !

Nak join??? Picit kat SINI tau....


Tenz to my sista, Youpie Eppy and Finawani sebab tag kat aku...
Memandangkan RULE die senang je...tak RUMIT and tak demand k...so aku JOIN je la...jom join sama nak??
Make it juz for fun.....


Gambar yang BERGAYA???


Kire bergaya la ni kan?? haaa dengan rantai owl bagai...hehe




Yerr memang mate aku sepet sebab silau....ni kire bergaya tak?? alaa dengan top ropol-ropol...kire vogue la tu kan...hahaa....dushhh hentak muke aku kat dinding...sape suh perasan... :p



Ni contest bergaya, bukan nya seksi atau melaram kan?? aku memang jenis "jeans & tshirt" gurls...so aku GAYA kan jeans and tshirt je la...hehe...


Nak tag kat korang :::



Hurry up babe, tarikh tutup 04/11/2011 ni....

3 comment:

purpl3h0lic said...

alamak sy x bergaye .
hahaha !
ok . esok kite uat .
cari pic cntik2 untuk dipertaruhkan ^^,

fina wani said...

eyh .. dah kira bergaya laa nie .. Fina pon kire hentam saja .. Pic fina tu pakai jeans n shirt jugk .. So .. kita sama kan yien =)

btw gudlark darl ;)

Ruqaiyah Amanina said...

thanks yien join. hehe so nice pic! gudluck dear :)