Thursday, November 10, 2011

Vlogging



Kite selalu dengar pasal BLOGGING instead of VLOGGING am I right?? or maybe aku je yang tak selalu dengar pasal vlogging ni?

Ok to be honest aku selalu layan youtuber yang best-best ni...tapi term "vlogging" ni actually first time aku dengar....

Aku selalu update dengan Anwarhadi, Matluthfi and Maria Elena...tapi aku tak penah tahu pon dorang tu sebenar nye di kenali sebagai vlogger...
* V for video-ing kot....

Nothing much too said....sape-sape yang ber-VLOGGING...plzz shout me your link...mane tahu kan, zaman sekarang ni trend tersebar kan...nanti blog ditinggalkan and people move on to video-ing...





Aku lagi suke Matluthfi instead of Anwarhadi...sebab Luthfi gune bahasa melayu walaupon sekarang die study kat Australia...and die lagi sempoi pluss CUMIL !!!




Pssss IM BACK babe !!!

9 comment:

Kuchiki EnnaMoon said...

term baru pulak dah.. haha

Balqis Shafikah said...

dorang bertiga mmg vlogger yg best! :))

huDajAMAluDdiN said...

suke maria elena ! she`s awsme just like me . hahahaha

cherry_ijau said...

apa kata kamu plak yang bervlog . kehkeh

Razil Tahir said...

minat matlutfi jugak!! XD

Anonymous said...

ayien pls pls buat vlog pulak ! macam fatin suhana selalu buat tu. tak susah pun. just cakap benda random yg jadi hari tu. should be fun :D

intan suraiya said...

Mat lutfhi da bez !

Cik Yuyun Nadira said...

sangat sangat sukakan matluthfi n anwarhadi ! teehee XD

Anonymous said...

waaa~ seriously, baru dengar pasal vlogging . selalu dengar blogging XD