Monday, November 28, 2011

Saat Indah Bersamamu By TIRA !

Click SINI untuk join....


Tenz to Leeya yang kiut miut sebab sudi tag yien.... :)


Syarat-syarat contest ni senang je...Post SATU gambar kite dengan orang yang kite sayang....
Sound simple??

So sape kah yang menjadi pujaan hati aku??

Tadaaaaaaaaaa !



Hehehe...so let me introduce u to TOMEY...actually Tomey ni boyfie my sista....



Why I choose him instead of others??


Ingat kan nak letak picxa dengan Fakhri (my boyfie) , tapi aku CINTA die....sedang kan rule contest is orang yang kite SAYANG...

Picxa my family?? Tak boleh sebab rule mesti gambar BERDUA sahaja !!

Picxa my sista?? Tak boleh sebab nanti adik beradik lain kecik hati...same goes as picxa of fwends....


HEHE...gud reasons huhh??

SEBAB AKU PILIH PICXA DENGAN TOMEY??

See.....memang die boyfie Eppy...but we really close to each other....
Die dah macam adik, kawan, musuh and adik ipar...Pluss me and my family really miss him at this time moment...
Nape??
Sebab die baru masuk UiTM Kuala Pilah...so it has been about 2 weeks aku tak jumpe die...
RINDU ko la gemok !!!!!!

Sekian terima kasih :)


TAG ??

Aainaa
Za'in Jack



Show me you love babe....lai-lai join contest....juz for fun....

4 comment:

Lieya :) said...

hee kak yien da join ^^. welc kakak :)

Saddila said...

uitm pilah ? haha okay .
ehh good luck ayien :)))

tira+syahmie said...

hey thanx 4 da joining !
:)
good luck !

tira+syahmie said...

4 da contest saat indah bersamamu by tira ! ade syarat tambahan. http://tirasyahmie.blogspot.com/2011/11/contest-saat-indah-bersamamu-by-tira.