Thursday, December 1, 2011

Jom keliru kan mata

Aku jumpe picxa-picxa ni kat one of Facebook-er's album photo...Aku pon selak-selak la...bila aku tengok, aku pulak yang pening...
Kalau korang tengok pulak, ape jadi ea??

Jom relex-relex :)


GAMBAR PERTAMA




Big enough??
So...ape pandangan pertama...ape yang korang nampak??
And kalau korang tenung and teliti ape yang korang lihat??
And let me know k sayang...
How much is it :)



GAMBAR KEDUA


Let me know what those people doing.....
And bagi satu jawapan je k...
kompem speechless....
hehe



GAMBAR TERAKHIR



Agak-agak la kan...binatang ape yang ade dalam gambar ni...
And bape ekor....




Alaaa ni bukan contest, so aku tak de hadiah tok nak ditawar kan for those yang jawab dengan betul...
urmmm...
Make it for fun k blogies....
Saje memeningkan mata and buang masa untuk junk things... :)

8 comment:

mizmarmalade said...

1st pixca : sepasang suami isteri yg sudah berumur kat bawah pokok.. HAHA! :p

2nd pixca : ish! diowang ni nga wtpe tuh? mcm nga maen snake n ladders jek :p

3rd pixca : Aaaaa.. manyaknye binatang lam gambaq neh.. tp mata ni asek nampk lembuuu... heee :D

Miss Violet Sofia said...

Arhh.. Pening! Pening! Tapi.. Okay,

Gambar Pertama: Sofia nampak ada 10 wajah.

Gambar Kedua: Pening! Ada 2 dimensi penglihatan kt situ. Tp x faham dgn gambar tu. Apa yg berlaku tu?

Gambar ketiga: Kelihatan macam ada 4 ekor kuda di situ.

So.., apa pulak yg Ayien nampak?

HUDAJMAL said...

omakk ! sikit lagi nak jadi juling. hahhaa

Miss Violet Sofia said...

ha'ahlah.. ade lime la.. hihi.. sofia bru prasan..

Mohd Izzar said...

adei..pening aku tgk...hahah

syahirah said...

gempak la gambar ni ..

Izyan Yan Cinnamon said...

gambar yg terakhir tu senang gak..gmbr kuda..

saya dewi said...

haih haihhh. berpinor pinor bijik mato nieh haaa. HAHA XD