Wednesday, January 4, 2012

Bila dah hot, macam-macam boleh jadi..............

Adat bercinta, mesti berlaku pertelingkahan dan boleh buat perhubungan terputus...Orang selalu cakap, bercinta jangan lama-lama....lagi lama lagi macam-macam masalahnya...Bila tengah hot, macam-macam boleh berlaku...
ANTARANYA........



Situation 1

PAKWE : Semalam dah berjam-jam kita cakap dalam tepon tapi hari ni awak kata dah lama tak cakap dengan saya....Kenapa dengan awak ni??

MAKWE: Bercakap berjam-jam dengan saya?? Oi !! Baru hari ni kita bercakap dalam tepon tau ! Dah seminggu kita tak contact. Awak cakap dengan sape semalam??


Situation 2


PAKWE : Sedap awak masak, tapi kenapa awak masak sikit sangat?? Saya cuma dapat makan dua tiga suap je ...

MAKWE : Saya suruh awak datang sorang je makan...yang awak angkut kawan-kawan awak datang ramai-ramai sape suruh?


Situation 3


MAKWE : Cantik cincin tu kan?? Awak tak nak belikan saya cincin tu ke?? Allaaa bukan mahal pon....beli kan ea?

PAKWE : Banyak cantik muka awak suruh belikan...Bila gaduh je nanti abis awak buangkan macam cincin yang sebelum-sebelum ni ...


Situation 4

MAKWE : Dah berjam saya tunggu awak kat depan panggung ni....awak kat mana?? Cepat la sikit....wayang dah nak start ni...

PAKWE : Laaaa....awak tunggu kat panggung mane? KL ke Shah Alam ? Saya tunggu awak kat panggung Klang ni...


Situation 5

MAKWE : Awak jangan jumpa saya lagi....saya dah putuskan hubungan kita...Saya rasa di antara kite memang tak ngam...

PAKWE : Sepatutnye dari dulu lagi awak dah cakap macam tu...Saya nak cakap lama dah tapi takut awak kecik hati pulak...


Situation 6

MAKWE : Cuba awak cakap dengan saya ape kekurangan saya, sampaikan awak nak memutuskan hubungan cinta kita??

PAKWE : Awak kurang cantik !


Situation 7

MAKWE : Asyik-asyik jalan tepi jalan....takde tempat lain ke awak nak bawak saya jejalan? Boring la asyik tepi tasik..

PAKWE : Nah....awak pakai baju menyelam ni...Jom saya bawak awak jejalan dalam tasik ni pulak...





AGAIN....Aku copy dari Facebook je....otak macam blank je tak tahu nak update ape :)


5 comment:

saya dewi said...

haha. macam macam pesen. T.T

HUDAJMAL said...

hahaha . suke yng situasi 7 tu. hehe

mizz sue91 said...

sabo jew ar !

Nizam Ijam said...

xnak r jadi hot..hu2

A retarded kitty said...

tengah hot la katakan