Thursday, May 24, 2012

Golongan yang Super Annoying

Kalau nak bahas pasal sifat and karakter orang ni kan, aku cukup suke tau...ape ntah masalah aku, suke sangat tak puas hati dengan orang lain...haha itu penipuan yang jelas ! 
To be honest, ikhlas and tanpa selindung...aku memang TAK FRIENDLY..hidup aku berkisar dengan orang-orang yang sama je...MAYBE sebab tu, aku senang rasa annoying dengan perangai manusia lain kot...
yela kau dah biasa hidup dengan orang yang sama and tak berminat nak kenal dengan orang lain..datz why kau tak leh accept perangai strangers..

Message tiba-tiba sebab bosan?


Kalau aku dapat message camni kan, ringan-ringan je tangan aku nak hentam orang tu tau....
Ehhh ada cop ke kat muka aku ni "TEMPAT HILANG KAN BOSAN" .....Oooo bila bosan baru cari aku la? baru nak message aku la? Aigooo ape kejadah la camni...

Gi satu ea...yang bosan and super free tu engkau..bukan aku! Ehhh kau lupe ke aku ni Menteri Duduk Rumah, so kau tak leh bayang kan betapa SIBUK and TAK DE MASA nye aku ni nak LAYAN KEBOSANAN kau tu !! Kalah Menteri Pembangunan Keluarga dan Wanita tau....

So tolong la, menyampah la dengan golongan camni...bila tak balas, dok kate aku sombong...tapi kalau cara mcm bongok, tak kuasa aku der cik kiah oi...



Sangap sangat nak bercinta


Ehhhh apa yang SAKIT sangat jadi FOREVER ALONE ni??
Rimas aku dok tengok status-status annoying kat FB, annoying sampai menunjukkan betapa TAK LAKU nye korang !

Pernah dengar quote ni tak?

Masalah budak-budak kat FB ni pulak kelakar...being single and show the world yang korang sangap nak bercinta ! Tu lom lagi yang inbox aku, "Bak la sini awek sorang" ...ehhh ingat aku ni pusat cari jodoh ke ape?

Tu lom masuk bab mereka-mereka yang dok meratap, 24/7 asik FOREVER-ALONE ....perghhh simpati betul aku baca !

Bak kata dak Eppy , only strong people deserve to be in love ! kau ingat bercinta ni senang, funkin hell always heppy? nayyyy


Do take note !



Orang dah puji tu, terima je la !


Ehhh kalau aku la kena puji, terus kembang semangkuk....wake-up la, manusia mana yang tak suke kena puji and manusia mana yang tak marah bila kena kutuk? unless you're abnormal...
So tak payah la nak segan silu terima pujian tu even pujian yang tak tentu ikhlas kan...yang penting KAU PUJI AKU okay ! hahaha....ehhh kisah pulak orang nak kate aku over perasan !

Macam situasi kat atas tu, aku terasa nak laga je kepala masing-masing ! bila nak abis pujian kau ni? aku kate kau, kau kate aku balik..ggrrr.........

Orang lain ye-ye la mencari publisiti untuk mendapat pujian...yang ko pulak? urghh.....


Kalau tak cantik, tak payah upload

Nak kate bodoh, macam kejam sangat je...aishhhh....
Ni senang cakap la yer, mana ade orang nak tunjuk kan sisi KEHODOHAN mereka...orang gila bawah jambatan pon tahu pakai lipstick merah you know...auchh

Yang kau ni, upload gambar memang dah sah-sah cantik...tapi tulis caption "melampau humble" la konon...
urghhh motif?
Ke kau harap orang akan comment "Ehhh mana ade tak cantik, tak cumil...cumil je tu, macam babydoll dah"... ????????????

Sekadar gambar hiasan..status yang sangat wow :)


Kalau aku, aku tak kondem mereka-mereka yang upload gambar zaman MySpace tu sume (gambar mata besar, pipi kembung,tomey-tomey) ...sebab pada aku, kalau ko wat muke camtu boleh menampak kan kau cantik and cumil...why not? 
Kalau dia senyum ayu, tapi hasil nye buruk...kan memalukan dia...so better die upload gambar MySpace tu..





Adakah aku sorang yang rasa meluat dengan golongan camni? 
Sebab kadang-kadang aku terasa diri aku abnormal sebab senang sangat meluat dengan perangai orang...yer memang kejam kan?
Aku tak bergaul dengan ramai orang, but I've seen so many peoples...that's why aku sangat dingin and tak berminat nak berkawan dengan sebarangan orang....adakah tu sebab nye aku tak leh accept those perangai?
Wuhuuuuu aku tak normal kah?? apakah?? wuhuuu.....nayyyyy

6 comment:

sis92 said...

mmg sgt annoying ..grr

aRa ❤ aFiq™ said...

suka entry ni.. skong sgt.. hehe.. annoying yg upload gmbr tu..

nk buang icon tu cer reverse step ni http://www.lyssasecret.com/2010/12/tutorial-cute-icon-tepi-post-title.html :)

HUDAJMAL said...

" hamboi, yelaa, saya punya belog tak pink mcm awak. "
annoying tak? haha. k LOL
;)

nuyui a.k.a miss YUI said...

ntah apa2 je kan..huhu.

Cik Kay Jue said...

haha.. da org puji tu.. kata thanks je la.. hehee kang org yang puji tu ikhlas puji terus jadi tak ikhlas.. hehe..

nurul-rasya said...

annoying gilos attention seekers macam ni