Sunday, May 27, 2012

Last day of belasan tahun


Aku dah cakap, tak de sape yang boleh tolak permintaan aku...hwahwahwa....
Sesungguh nya aku adalah golongan yang sangat kejam and tak berhati perut...huhu...


Ooo tak faham ape yang aku cuba sampai kan?
Meh cini aku cite ea...
Sepanjang aku kenal Fakhri, aku tahu dia TAK SWEET langsung...haha...so dari dulu lagi, aku dah biasa mintak je ape yang aku nak...senang ! nak tunggu orang tak sweet pikir untuk something yang sweet? memang tak jadi ape la cite die...

So aku request for Baskin Robbins Ice-cream cake for my coming bezday (28May) ...
Amacam?
Kau ade awek macam aku? and kau ade pakwe cam Fakhri yang layan kan aje ape kau mintak...huhu...tak kisah la tak sweet pon !


Lihat aje muka bahagia aku tu...
Gila kau tak heppy kalau dapat ape kau nak...winkwinkwink...






Mula-mula agak sakit hati tau....Fakhri suruh aku tempah kek ni since last 2 days (Jumaat) , and bila kami datang nak amik kek...workers dia tayang muka "Ehh mane ade kek ni dalam refrigerator.."


Sumpah macam bongok...and lagi sakit hati, die baru buat kek tu on that time...and hasil nye?? harus la tak seperti yang di tempah ! SELEKEH and COMOT !!


Oooo kenapa celebrate bezday aku ni hari ni (27 May) instead of tomorrow (28 May) ?
Alasan nye mudah, esok weekday and Fakhri kerja...sobsobsob
So anggap la kami celebrate HARI TERAKHIR BELASAN TAHUN aku....huhu


















Uishhh ape la erti celebration kalau tak ade makanan...makanan dan kami sangat tak boleh di pisah kan...kami suka makan, makanan pon suka kami...winkwinkwink...
Kitorang makan kat Pizza Hut jeww......as Fakhri belanja kan, so die yang pilih tempat...
Kitorang?? Kitorang order and telan je....amacam? gadis yang baik?? nayyyyy


Ini adalah kek yang sangat SELEKEH pembuatan nya tapi sangat SEDAP di makan....yummy !!!
Secara ringkas nya (ececehhh ayat tak leh bla) , kek chocolate + chocolate chips ice-cream....sejuk je and cair di mulut...wahhhh amacam? 
















Dan seharus nya, candle yang over tu mesti ade...HAHAHA...ayien pulak, tak kan la nak pakai candle pink tu...ooo tidak tidak tidakkkk........




Aku bajet nak la sweet 20 nye celebration kan....tapi aku lupa yang pakwe aku ni bukan la laki yang sweet...wuhuuu pity me....


Dia and Eppy lumur kan aku dengan tepung and spray...and yang lagi kejam, aku di jadi kan cekodok kat atas padang DATARAN PAHLAWAN okay !!!!
Sape yang bukan orang Melaka, Dataran Pahlawan tu adalah shopping complex and tempat Malaccan lepak...
Pity me...pity me...pity me......
Tak cukup dengan tu, kitorang terpaksa berjalan dari Dataran ke MP dengan keadaan putih bercekodok....
Fakhri cakap, aku dah rupa mak hilang anak dah...ini tidak adik, tidak adik bagi ku.......


TENZ FOR THE CELEBRATION DEAR LOVE...FAKHRI, EPPY AND INDAH..

WELCOME 20's.......

9 comment:

tykaa Malik said...

Happy bday dear :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

hppy belated brthday dear..

Balqis Shafikah said...

happy birthday ayien! :)

Hani Shaa said...

Happy birthday dear....may ALLAH bless u always....♥ ♥ :) hehehe .. besday kter dekat2 lak kann :)

mizz sue91 said...

bg yien tu xsweet ! tp bg elly sweet apew ! hahahah BTW YIEN HEPI BRTHDY TO U !

Ezatie Chomot said...

Happy birthday ayien ! Sweet sangat you dgn fakhri :D

sis92 said...

happy bday >.<

ツchaMBBchokieyツ said...

Happy Belated Birthday :)

cik nara omey said...

hehe..my besday!!sory late....may Allah bless u dear!