Saturday, May 12, 2012

Happy Birthday Love : Boyfie Fakhri


Nak cakap "bezday boy",  macam kelakar la pulak....this is his 20th bezday, boleh pulak nak cakap "boy" kan? Nak kata "bezday man" pon, macam tak pernah dengar..aigoo...so nak cakap ape ni?? hehe..

Happy birthday (11 May) sayang, cinta, my future husband (InsyaAllah), my belonging, my other life and sume-sume my yang membawa maksud cinta la...sonang..hehe..  :)
Ehh ayat tu untuk aku sorang je tau, korang wish biasa-biasa je...teettttt

Memang niat hati sebagai seorang kekasih (kuangkuangkuang aku poyo), aku memang la nak celebrate on his bezday, which is yesterday (11 May)...
Tapi die keje, kat JB pulak...tak kan nak ponteng kerja semata-mata untuk aku...aigooo...
But dapat celebrate hari ni pon, aku SANGAT puas hati..tenz sayang for the day :)


LOCATION : Taman Tasik Air Keroh, Melaka    

TOGETHER WITH : Eppy and Indah



Dulu waktu sekolah, setiap kali birthday dia, Secret Recipe jadi menu wajib kami....So tahun ni, tahun pertama 20's , so aku nak wat la lain sikit...eceecehhh....
Here it is, cupcake !!!!
My own design (setelah dirujuk beberapa cuppies lain)...Apa lagi nak cakap? Aku suka, Fakhri pon suka....
Cepat cakap kuat-kuat, cuppies ni cumil kan? kan? kan? tak pedulik aku memang excited lebih...huhu


ME : Cuk, kita nak bukak cuppies ni boleh tak?
FAKHRI : Bukak la sayang oi, ni kan birthday awak...cuppies awak...amik la...perli
ME : hahahaha...dushhh


I told you, aku ni seorang yang sangat tak berhati perut...Know what, aku tetap bukak cupcake yang sememang nya hak milik Fakhri tu...and aku balik yang wow, excited nye...hehe...
Ehhh cumil la lebah tu, wow suke nye tulisan LOVE tu...yup over doing !


Sedaya-upaya bona nak nyala kan lilin tu (lilin susah nyala sebab angin kuat)...and bila dah nyala, aku yang yeah yeah dah boleh tiup...like haa siezly?? Indah pon amik number giliran untuk tiup lilin jugak..aigoo...
Hey hello, birthday celebration sape sekarang ni?




DushhhDushhh muka Fakhri muka terpaksa...haha...Hey Ayien, ini birthday sape ni..tolong sedar..tolong !!


Ooo lupa nak bagi tahu, celebration kali ni pon, celebration bajet jugak...kuangkuangkuang...sesungguhnya, saya ni student yang tengah bercuti and sangat pemalas nak bekerja, so saya tak berduit..sobsob..
So kami makan McD je, sama macam celebration mummmy....ehhh aku belanja tau even tengah pokai...

Atototo Fakhri kenyang? seronok?
Mimpi lor aku nak bagi kau balik camtu je...






















PRANKKKK...ini hadiah dari kami (golongan tak berduit)....kami tak guna tepung sebab tepung kan barang makanan, macam tak elok je...lagi pun takut kotor kan tempat awam...yet Fakhri tetap terkena...ape ko pikir girlfwend ko ni sweet and baik sangat?? ohhh no no no...






















TAPI.......Kalau Fakhri kena, kami pon terkena sekali...dushhh...hey Fakhri, ni bukan bezday kitorang la, apsal kitorang pulak kena prank...baru sedar ini bukan celebration aku..Ohh Indah?? dia lari lintang pukang...haha



Here he is, my 20-years-old Fakhri

Unfortunately is, Fakhri tak leh terima hakikat umo dia dah officially 20 tahun..hehe...yet sangat bersyukur coz diberi peluang untuk terus hidup for another one year.. :)
Nampak tak muka tak leh terima hakikat dia tu? atototo





And he'll always be mine !!

Urghhh motif gambar?? OK BYE !




8 comment:

ezyra daniel said...

waaa best nye dpt celebrate simple besday party gan bf....
hehehhe

miss syaniera said...

Okies ... Sumpah jelly dengan kak yienn . :) btw , abg fakhri tuh memang tak buleh senyum ea ?? haiyooo ... Btw , you guys still the best ever couple :)

mizz sue91 said...

yein buat elly jeles laaaa pulak ! btw nice dear !

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah..cupcake tu nmpk besh!
slmt hri lhir utknya.

Rtp Farra Arisha said...

selamat ultah hari jadi. :) may the both of you live happily ever after. :)

elma Ayy. said...

so sweet ! ;)

Ini Kisah Tia said...

selamat ulangtahun kepada si dia ..

Feza said...

comel gilak cupcake tu. nak sikit. hehe.