Monday, May 28, 2012

Happy Birthday Love : MySelf


Alhamdulillah, Allah masih bagi aku peluang untuk hidup for this 20 years and still counting...
Tenz to my parents, sebab lahir and jaga aku...beri kan aku didikan yag sempurna...
Tenz to my dearest sista, Eppy who always be my other part ...
Tenz to fwends who support me what ever comes through...
Tenz to Fakhri who always stands by my side...

Ececehhhh macam ucapan orang menang award gitu...huhu

Ohhh entry ni harus la TIDAK bercerita mengenai celebration...kerana celebration telah pon di cerita di entry yang INI ...

Soo motif entry ni??
Juz wanna wish a lot of thank to peoples who wished me on my bezday...yeahhh I am officially 20 and Im proud !! haha


HANDPHONE


Sesungguh nye, handphone adalah asset aku yang paling aku sayang...Even ianya hanyalah handphone murah, and banyak lagi gajet yang lebih advance...tapi dear handphone, you'll always be my number one...HAHA

Hanya teman-teman rapat yang ada phone number aku, oleh itu hanya mereka jugak la yang wish me through phone...hehe

Yang tak leh bla si "Cayunk Ucuk" tu....sape lagi la kalau bukan si Fakhri tu kan...ehhhh
Jam dia cepat 6minit, so dia wish aku pon cepat la 6minit....tu keluar tarikh 27/05 tu...aigooo




Antara message dari kawan yang aku sayang ! Yang tak leh bla tu, dua-dua cakap pasal hubungan aku and Fakhri....ishhh ni bezday aku sorang, no kawen-kawen...hehe...btw tenz doa kan, harap-harap makbul la ape korang cakap ni...aminnnnn :)



FACEBOOK

Hye Facebook-er ......maap yer, saya hide kan wall saya !!!

Serik dengan last year punye bezday, habis orang post-post spam on my bezday....gambar lucah bagai....euwww perlu nak spam on my bezday??
hello bezday sangat penting bagi aku okay !!

Oleh itu, aku hide kan aje....senang and tenang  :)














































Walaupun aku tahu Inbox sangat la leceh and menyusahkan...tapi serik punya pasal kan...lagi pon, aku tak harap kan sangat pon wish berjuta-juta....
Kalau orang ingat and ikhlas, wish and doa tetap ade kan?
So dear Facebook-er yang sanggup berleceh and bersusah Inbox and wish me...THANK YOU SOOO MUCH !

Ini?? Ini adalah golongan terawal Inbox and wish me ! MACEH MACEH MACEH.................


Terima kasih juga kepada mereka yang wish me at comment box status aku...weeee seronok and suka !!


To my only-one adik, tenQ soo much coz panggil aku "dearest" ...aww rasa sweet gitu...And tenz kepada semua comment-ers yang wish aku kat situ....
Aku capture, crop and tepek mereka yang wish aku je...tak nak la tepek komen2 orang pulak kan...



Aku rasa, mamat ni juz copy and paste ape yang dia hantar kat me through phone kot...HAHA...lebih kurang je ayat and content...and hello Fakhri, I am 20 you know...and I am matured enough !! HAHA





TWITTER










































Ishhh dah tak tahu camne nak cakap terima kasih dah...even aku baru dalam dunia Twitter ni, tapi tetap ade orang yang wish....terima kasih semua nya...aku try untuk retweet and balas semua wishes...


And tenz sangat banyak sangat kat one of my tayunk, Miela ...orang first wish me at Twitter...tenz babe :)




BLOGGER
































Tanpa sokongan blogger, sapa la aku dalam dunia blogging ni...
Maybe blog Ayien Ocaca ni pon, hanya la sekadar blogspot yang tak ade pengunjung...
So tenz semua yang wish....
BTW my official bezday is 28 May...So tak de pon yang wish lambat...TERIMA KASIH !


Sedaya upaya aku untuk balas and berterima kasih kat semua..aku capture and tepek kat sini tanda penghargaan and ingatan...kalau ada yang aku terlepas pandang...MAAP KAN YER...



P/S : Aku start capture wishes at 10p.m on 28 May...so wishes which come after that is not captured ....I am sorry but truely tenz :)

7 comment:

faainna said...

yeayyy ! name saya ade kat twittter tapi pakai pic boyfie..haha :D

mizz sue91 said...

yeahhhhh ! kat blog ! twitter ! fb ! smue adew pic kita ! haahhaha !

HUDAJMAL said...

waaa, hepi befday mak cik. eh silap kakak mudaaa :) hahaha <3

TUNASYA said...

happy belated birthday dear... :)

Myboiler said...

hepi bestday...

nuyui a.k.a miss YUI said...

haha..yui la slh tarikh tu..aduh!!

ツchaMBBchokieyツ said...

Aik , Kita ad kt situ . Trharunya . :)