Tuesday, May 8, 2012

Happy Birthday Love : Mummy

Happy bezday to mummy..
Allah selamat kan emak....
Lalalalalalalala ~ ~ ~ *Nak nyanyi bahasa Korea, nanti kuar bahasa Tamil



Birthday mak 6 May hari tu...memang agak pening jugak la nak plan birthday mak ni..maklumlah, poket kering kontang, rambut gugur and pokai !!!
Tapi tetap nak celebrate sebab May kan Mother's Day jugak, so celebrate sekali...

So aku dengan Eppy decide untuk celebrate birthday mummy with the simplest and the most budgeted celebration...How??
Beli cake kecik and tunggu Family Dinner Box McD...haaa kan jimat tu...brilliant!





Harga cake?? haruslah the lowest , RM28++..no Secret Recipe, hanya bakery tepi jalan je yang mampu..hahaha nampak sengkek nye anak mak berdua ni...kuangkuang...tapi yummy-lious, sodap and enak..
Meh nak cerita sikit bab pemilihan kek ni...dak Indah ingat ni kek birthday die, and die pulak gila kan strawberry...so ni la hasil nya, Indah choice !! Indah pilih yang penuh strawberry je... pandai anak ayang ni, pilih yang murah-murah je..atototo


So kami celebrate kat McD Dataran Pahlawan akibat malas and tak nak lepak kat McD Cheng...sempit and ramai "budak kecik"...
Yooo kalau ada yang lagi jauh, memang nak jauh lagi la....dushhh





Kan aku dah cakap, Indah bajet ni celebration untuk birthday dia yang sepatut nye di-celebrate bulan Ogos nanti...tu sebab die yang over tiup lilin and potong kek tu haa...tu lom cerita bab die mengamuk waktu nyanyi lagu birthday...Syok-syok nyanyi tapi kami sebut "...day to mummy"  instead of  "...day to Indah"...menangis sekejap minah tu..aigoo terpaksa nyanyi semula la kan !









Tenz for the precious time than we spent together...we love you mummy, abah...we truely love you parents :)
*Wahai muka, perlu ke ko tumbuh jerawat waktu ni? perlu kah? urghhh!!!


Kami memang panggil ibu kami as "Mak" and "Mummy"...suka rojak-rojak sebab seronok !!

2 comment:

Dianaa said...

Atoto, so sweet<3 hihi
Btw, betul2 jimat ek kos nak celeb bday :D

mizz sue91 said...

sweet nyew ! hihihi