Saturday, January 12, 2013

Follow me on Instagram

HAHA seriously ini semua kelakar bebenar yer, bila pakai phone cikai tapi nak ber-Instagram..aishh guna Ipad, Ipong, Tab or  my Eppy's phone je la upload gambar kat Instagram tu..bajet gila ayat kan? Ala kita nak jugak main Instagram walaupun phone kita phone baling anjing... wuhuuu ayat sedih gila wey -__-

Part yang lagi kelakar, Instagram sudah lama di download, tapi macam bodoh kan tak tahu apa function benda alah ni...okay aku download Instagram ni sebelum aku sign up Twitter...so boleh bayangkan betapa lama nye Instagram ni dah ada kat dalam phone ? hehe


So bila dah ada Twitter, baru la tahu Instagram ni apa...baru tahu keseronokan Instagram, ye la bila orang upload gambar kat Insta, and linked to Twitter dorang...yeahh let picture tell the story...seriously suka kalau bab-bab gambar ni..hihi





So sape-sape yang SUDI nak follow Instagram kita, KLIK SINI okay....search for @ayienocaca and welcoming me to the club, wehee..


3 comment:

HUDAJMAL said...

sah! upload gmbar makanan jelah nanti. haha

CikMunBlogger said...

kite tak de insta . hehe

Achsan MassiveBjn said...

kunjungan perdana kawan :) sambil baca2
visit n koment back y dblogq
skalian follow blogq y nanti aku folback